Obuolys iš maksimos

Na tai va. Nusipirkau obuolį maksimoje. Suvalgiau ir netikėtai palikau automobilyje. Vakare jį apžiūrėjau ir pamačiau, kad jis dar baltas, nei kiek neparudavęs. Taigi. Paėmiau lietuviško sodo obuolį ir jis jau po pusvalandžio visas parudavo. Taigi, jo nei kirminas negraužia nei genda jis tai apie kokias geras medžiagas kalbame. Niekaip nesuprantu ką valgyti. Norėjau valgyti vaisius ir daržoves, o dėl to galų gale nebus nieko gero. Nes jos prifarširuotos chemijos. Ir nereikia pergyventi dėl jokių genetiškai modifikuotų objektų jei paprasti obuoliai nebegenda. Nesmagu. Net liūdna. Skonis skiriasi, vaizdas taip pat. O kokybę įvertinti sudėtinga. Bet esu priblokštas. Ir deja iš blogosios, o ne gerosios pusės.